Tentoonstelling: 14 november tot en met 10 januari

“Bekende idyllen uitgebeeld als veroveringen op het Onbekende”

Saskia Pfaeltzer (beelden en tekeningen),

Frank Leenhouts (schilderijen)

Els Castelijns (foto’s)

Het thema van de tentoonstelling is een compressie van ideeën en gevoelens, die de complexe samenhang tussen het onbewuste en het bewuste; het universele en het unieke; het (kunsthistorische) verleden en het actuele heden weergeeft.

De tentoonstelling brengt drie kunstenaars samen die van deze opposities een vraag- en antwoordspel maken, en de kijker verrassend nieuwe perspectieven bieden voor de interpretatie van de eigen – cultuurhistorisch bepaalde – gezichtspunten.

Galerie Delfi Form, Praubstraat 4, Zwolle. Tel: 038 4226835

Internet: www.delfiform.nl

Openingstijden: donderdag t/m zaterdag 10- 17 uur en op afspraak